8RHK trainingen

Begin 2024 is dit nieuwe initiatief genomen om ons steentje bij te dragen aan de CO2-reductie door het bundelen van trainingen specifiek voor bedrijven en organisaties in de Achterhoek.

Op dit moment heeft onze trainer en mede-initiatiefnemer Rudy Rensink, meerdere trainingen gepland staan in, onder andere, Drachten, Zwolle en Maastricht, om maar een paar uithoeken te noemen. De opdrachtsgevers willen de trainingen graag door Rudy verzorgd hebben omdat ze hem al vele malen eerder trainingen hebben laten verzorgen en daar goede ervaringen mee hebben 😊. Hoewel dit goed is voor onze inkomsten, betekent het ook veel reistijd en CO2-uitstoot.

Om één trainingsdag in Maastricht te kunnen verzorgen moeten we in het totaal zo’n 416 kilometer rijden! En Drachten is ook 380 kilometer heen en terug. Ter vergelijk, een fysieke training verzorgen in Groenlo is voor ons slechts 50 kilometer retour!

Veel landelijke opleidingsinstituten huren ons in om trainingen te verzorgen op locaties ver van de Achterhoek (zoals Utrecht en Zwolle), waar we dan weer deelnemers uit de Achterhoek tegenkomen die lange afstanden hebben afgelegd. Tegelijkertijd komen trainers uit andere regio’s naar de Achterhoek om hier trainingen te geven.

Door fysieke trainingen in de Achterhoek te laten verzorgen door lokale trainers, dragen we bij aan duurzaamheid, tijd- en geldbesparing en de klimaatdoelen.

Kijk in de AGENDA van Achterhoek Trainingen en start vandaag nog!

©2024 – AchterhoekTrainingen