Over ons

Achterhoek Trainingen is opgericht door Rudy Rensink en Marlous de Haan


Rudy Rensink

Achterhoek Trainingen 8RHK Rudy Rensink

Rudy Rensink is de hoogst gecertificeerde MindMap-trainer van Nederland en een expert in computeropleidingen en breintrainingen. Met bijna 35 jaar ervaring in verschillende trainingsdisciplines heeft Rudy duizenden mensen getraind. Zijn klantenkring varieert van multinationals zoals Shimano en Shell tot landelijke, regionale en plaatselijke overheden, zorginstellingen, (hoge)scholen en individuele deelnemers.

MindMappen en Breintrainingen

Rudy biedt uitgebreide trainingen in MindMappen, snellezen, breintrainingen en brainstormen.
Hij heeft diverse certificaten behaald in Engeland bij Tony Buzan, waaronder:

  • Buzan Licensed Instructor in MindMapping
  • Buzan Licensed Memory Instructor
  • Buzan Licensed SpeedReading Instructor

Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring met MindMapsoftware en is gecertificeerd in programma’s zoals iMindMap, AYOA, FreeMind en MindManager.

Microsoft Office en Computeropleidingen

Rudy is een all-round trainer met expertise in Microsoft Office (Excel, Word, Outlook, PowerPoint) en diverse computeropleidingen. Hij past zich moeiteloos aan elk niveau en samenstelling van de deelnemers aan, van WO tot VMBO, en biedt trainingen op maat die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Overige Kwalificaties

Rudy is ook NLP-practitioner en heeft talloze zelfstudietrainingen gevolgd en tientallen boeken gelezen over onderwerpen als brein, werk en digitaal welzijn. Hij werkt als trainer, coach en consultant bij Achterhoek Trainingen en is verantwoordelijk voor de verkoop en planning. Daarnaast is hij eigenaar van DigiTrain ComputerOpleidingen en MindMap Nederland.

Waarom kiezen voor een training bij Rudy?

  • Hoogst gecertificeerde MindMap-trainer in Nederland
  • Bijna 35 jaar ervaring
  • Expertise in Microsoft Office, MindMappen, snellezen, brainstormen en breintrainingen
  • Trainingen op maat voor elk niveau en elk aantal deelnemers
  • Certificeringen van Tony Buzan en ervaring met diverse MindMapsoftware
  • NLP-practitioner en uitgebreide kennis over het brein, werk en digitaal welzijn

Rudy’s trainingen zijn niet alleen informatief maar ook inspirerend. Hij zorgt ervoor dat elke deelnemer met praktische vaardigheden en nieuwe inzichten naar huis gaat. Of u nu uw productiviteit wilt verhogen, uw geheugen wilt verbeteren of efficiënter met software wilt werken, Rudy biedt de perfecte oplossing.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat Rudy voor u kan betekenen!

Volg een training bij Achterhoek Trainingen. Klik hier voor de agenda.

Of bekijk onze individuele (externe) websites voor meer informatie:

LEES MEER over Rudy Rensink


Marlous de Haan

Achterhoek Trainingen 8RHK Marlous de Haan

Marlous de Haan: Digital Wellness Expert

Marlous de Haan is fysiotherapiewetenschapper, Digital Wellness Educator en een gerenommeerd auteur op het gebied van Digital Wellness. Ze werkt als consultant, onderzoeker, auteur en trainer bij Achterhoek Trainingen en is verantwoordelijk voor de PR.

Expertise in Digital Wellness

Marlous is Digital Wellness Educator. In deze rol helpt ze mensen om bewust, gezond en evenwichtig gebruik te maken van digitale hulpmiddelen, en informeert ze hen over de potentiële risico’s van overmatig gebruik van technologie. Ze werkt samen met individuen en organisaties om bewustzijn te creëren over digitale gezondheid en welzijn en biedt educatieve programma’s en trainingen aan om mensen te helpen hun digitale gewoonten te optimaliseren. Haar doel is om mensen te ondersteunen bij het ontwikkelen van gezonde relaties met technologie, zodat ze optimaal kunnen profiteren van de vele voordelen die digitale hulpmiddelen bieden.

Specialisaties en Media-optredens

Marlous is gespecialiseerd in nomofobie, de oorzaak van smartphoneverslaving. Daarnaast is ze een expert op het gebied van smartphone-etiquette, videobellen-etiquette en Digital Wellness. Ze begeleidt online meetings en weet veel over succesvol beeldbellen. Marlous was en is te zien in diverse media: tv, radio, kranten, tijdschriften en online, waar ze haar kennis deelt en het belang van digitale gezondheid benadrukt.

Bekend van o.a.:

Publicaties en Onderzoek

Sinds 2013 verdiept Marlous zich als fysiotherapiewetenschapper in de fysieke, mentale en sociale problemen veroorzaakt door mobiele apparaten. Ze is auteur van o.a.:

Daarnaast publiceert ze regelmatig boeken en artikelen en geeft interviews en lezingen over onderwerpen zoals nomofobie, smartphone-etiquette, videobellen-etiquette, digitale detox en digital wellness.

Achterhoek Trainingen 8RHK

Schermtijd, Ergonomie en Brainstormen

Marlous is ook Schermtijd Consultant en weet veel over de ergonomie van werkplekken. Ze adviseert over het belang van bewegen tijdens of tussen het werken en tijdens pauzes, en over ergonomische aanpassingen die bijdragen aan een gezonde werkomgeving. Daarnaast heeft ze uitgebreide kennis over brainstormen en hoe dit effectief kan worden ingezet om creatieve oplossingen te vinden.

Waarom kiezen voor Marlous?

  • Fysiotherapiewetenschapper met diepgaande kennis van de effecten van technologie op gezondheid
  • Auteur van de boeken “Smartphone Etiquette” en “Videobellen Etiquette”, en de informatieve waaier “Wijzer met Schermtijd”, naast andere publicaties en artikelen
  • Digital Wellness Educator met focus op bewust en gezond digitaal gebruik
  • Specialisatie in nomofobie en smartphoneverslaving
  • Expert in smartphone-etiquette, videobellen-etiquette en digitaal welzijn
  • Schermtijd Consultant met kennis van ergonomie en gezonde werkgewoonten
  • Ervaring met media-optredens en publicaties
  • Coach, trainer en consultant bij Achterhoek Trainingen
  • Expertise in brainstormen en het geven van lezingen

Marlous ondersteunt mensen bij het ontwikkelen van een bewustere omgang met digitale technologie, zodat ze optimaal kunnen profiteren van de voordelen van technologie. Of u nu individueel advies zoekt of een organisatie bent die bewustzijn wil creëren over digitale gezondheid, Marlous biedt de expertise en begeleiding die u nodig heeft.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat Marlous voor u kan betekenen!

LEES MEER over Marlous de Haan.